Autóhuzatok Citroen Saxo Pólós védőhuzatok SHIRT AIRBAG pólós huzatot az elülső ülésekre, fekete

Zboží je vysoké kvality.
4 000,00 Ft
CSZ: KG-34165d20

Megbízható védelem és rendkívül esztétikus stílus!

Az univerzális SHIRT AIRBAG II huzatok egy újabb verziói nagyon népszerű termékünknek – PÓLÓ-nak. Az ügyfeleink véleménye szerint a huzatok letakarják a fotelek és díványok nagyobb területét, ezért jól néznek ki a kocsi belsejében, és nagyon jól védik az eredeti kárpitot. A huzatok magas minőségű jaquard kárpitszövetből készültek, a legjobb értékesítéssel rendelkező fekete színben – mely rendkívül erős és tartós anyag, mely nagyon jól bírja a kopást, a színeket pedig majdnem 100%-ban megtartja. A belső oldalon PUR habbal laminált anyag megakadályozza, hogy a huzatok elcsússzanak, és stabil tapadást biztosít a kárpithoz. A huzatok alapos és gondos kivitelezésűek, a legkisebb részletekre is odafigyeltünk. A huzatok alkalmasak arra is, hogy az oldalsó légpárnákkal rendelkező kocsikban is használják őket. A huzatok univerzális méretben készültek, ezért a legtöbb autós ülésre illenek. Egészítse ki a kocsijának a belsejét magas minőségű termékkel, mely sikeresen tölti be az összes használati funkciót!

A SHIRT AIRBAG II huzatok nagyon jól illeszkednek mindegyik kocsi belsejéhez, és nagyon jól harmonizál a fotelek eredeti kárpitjával. A huzatok fel fogják frissíteni a kárpitot, és a belső térnek egy kivételes hangulatot adnak – az autó elegánssá és ízlésessé válik. A PÓLÓ huzatok megfelelnek minden használati szabványnak, mivel jól védik a kocsi eredeti kárpitját a kopástól, a károktól és a szennyeződésektől is. Az ajánlat a személygépkocsi-tulajdonosoknak készült, akik gondoskodni akarnak a kocsijuk belső teréről – védeni fogja az eredeti kárpitot, és egy kellemes kinézetű termékkel egészíti ki a kocsi belső terét.

Modern módszerekkel festett anyag és modern, elismert minőségű festékek használatával kapott szín, minek köszöhetően más termékekhez képest jobban megtartja a színeket napsütés esetén vagy mosás során. A huzatokat nyugodtan lehet mosni 40 fokos vízben – a csomagoláson lévő utasítások szerint. A huzatok rendelkeznek szükséges, megfelelő nagyságú nyílásokkal, melyek lehetővé teszik azt, hogy feltegyük a huzatot anélkül, hogy le kellene venni a fejtámlákat vagy plusz lyukat kellene kialakítani. A készletben műanyag rögzítőcsatok találhatók, az anyagba pedig be vannak varrva a rögzítőelemek, ami képes utasítás alapján garantálja, hogy nagyon könnyű legyen feltenni.

Az BAISC LINE sorozatból való termék ez, mely sorozatnak a jelszava: magas minőség elérhető áron. A sorozatból tartozó huzatok megfelelnek minden tartóssági és minőségi normának.

Méret:
Univerzális
Legjobban igazódnak: Pólós huzatok

Anyag:
- 100% poliészter
- PUR hab

Szín:
fekete

Csomag tartama:
- 1 huzat a sofőr elülső foteljére
- 1 huzat az utas elülső foteljére

A termék előnyei:
- Magas minőségű jaquard kárpitanyagból készültek
- Védik a fotelt a szennyeződésektől és a károktól
- Nagyon jól néznek ki a kocsiban
- Nagyon jól tapadnak a kárpithoz – az anyagot PUR habbal lamináltuk
- Az anyag nagyon jól megtartja a színeket
- Nagyon könnyű feltenni és levenni
- Könnyű tiszítani

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

További információk
CSZ KG-34165d20
Ár 4 000,00 Ft
Termék név Autóhuzatok Citroen Saxo Pólós védőhuzatok SHIRT AIRBAG pólós huzatot az elülső ülésekre, fekete
Súly 3.0000
Elérhetőség Raktáron
Autó márkája CITROEN
Country of Manufacture