Autóhuzatok Suzuki Jimmy Pólós védőhuzatok ORLANDO AUTÓS VÉDŐHUZAT

Zboží je vysoké kvality.
3 700,00 Ft
CSZ: KG-1131073

Megbízható védelem! Magas minőség! Nagyszerű ár!


Az elülső ülésre való ORLANDO autóhuzatot az autószerelőkre, autós szervizek dolgozóira, illetve a piszkos munkaruhában közlekedő személyekre gondolva hoztuk lére, illetve azokra, akik el akarják kerülni az autó kárpitjának szennyeződését. Az ORANDO autóhuzat most újabb verziójában is kapható! Érdemes megjegyezni, hogy a huzat nagyon jó arra is, hogy kutyát szállítsunk az elülső ülésen!  Nagyon jó kicsi és nagy kutyák szállítására. Annak köszönhetően, hogy a biztonsági öveknek a csatlakozói kint vannak, a szállított kutyát biztonságos autós pórázzal lehet bekötni. Az ORLANDO huzatoknak köszönhetően a kutya szállítása, a piszkos szerszámok vagy csomagok szállítása közben nem kell aggódnia a kárpitért. A huzat számos esetben nagyon hasznos kellék, a funkcionalitása pedig a legmagasabb elvárásoknak felel meg – az összes funkciójának van egy közös nevezője – MEGBÍZHATÓ VÉDELEM.

Az ORLANDO védőhuzat vízhatlan és olajálló. Rendkívül tartós és sérülésekkel szemben ellenálló műbőrből készült. Védi az egész ülés kárpitját! Megfelelő szerkezetének és az anyag tapadásának köszönhetően jól illeszkedik az ülés felületéhez. Az anyag felülete elég nagy ahhoz, hogy védje az egész ülést – nemcsak a háttámlát és ülést, hanem a fotel oldalait és fejtámláját is. A huzat univerzális méretben készült, az összes sztenderd ülésre illik. Alkalmas azon ülések esetében is, melyek oldalsó Air Bag légpárnákkal rendelkeznek, ami biztosítja a biztonságos használatot. Ne várjon! Biztosítson védelmet a kocsija számára már most!

A huzat univerzális színeinek köszönhetően mindegyik kocsi belsejéhez illik, és rendkívül praktikus a használata. Az anyag nagy felülete, fekete színe, valamint ami a legfontosabb, az anyag különleges tulajdonságai, hosszú időn keresztül praktikus használatot biztosítanak. Környezetbarát és takarékos termék – többszörös használatú, nagyon könnyen tisztítható. Nagyon könnyen feltehető és levehető. Összehajtás után nem foglal sok helyet, ezért vihetik magukkal is.

Anyag:

PVC anyag:
Az általunk ajánlott termék nagyon magas minőségű, tartós, és erős műbőrből készült. Ennek az anyagnak nagyon sok védő tulajdonsága van, mivel:
-vízhatlan – nem szívja be a folyadékokat, aminek köszönhetően a kárpiton elkerülheti a foltokat
- olajálló – nagyon fontos tulajdonság az autószerelők számára és szervizek dolgozói számára
- nem szívja be az illatokat – nem szívja be a kellemetlen illatokat, ezért az autóban majdnem mindent szállíthat – ez nagyon fontos tulajdonság, mivel a kellemetlen illatokat nehéz eltávolítani, és hosszú időn keresztül megmaradnak.

Méretei:
Szélesség: 70 cm
Hossz: 140 cm

A termék előnyei:
- Védi a kárpitot a szennyeződéstől és a károktól
- Vízhatlan és olajálló anyagból készült
- Alkalmazható az oldalsó Air Bag légpárnákkal rendelkező üléseknél
- Univerzális méretű, minden sztenderd ülésre illik
- Az anyaga jól tapad
- Esztétikus kinézetű
- Könnyen szerelhető
- Könnyen tisztítható
- Kényelmesen szállítható – összehajtva nem foglal sok helyet

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

További információk
CSZ KG-1131073
Ár 3 700,00 Ft
Termék név Autóhuzatok Suzuki Jimmy Pólós védőhuzatok ORLANDO AUTÓS VÉDŐHUZAT
Súly 3.0000
Elérhetőség Raktáron
Autó márkája SUZUKI
Country of Manufacture